MARIINSKY 108/3014 TAPETTI PETROUCHKA

224,00 /rll

Tilaustuote. Toimitusaika 1–3 viikkoa.
Tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Mariinsky Damask on tyylikäs kokoelma historiallisia tapetteja, jotka juhlistavat teatterin, oopperan ja baletin draamaa.
Tämä ornamentaalinen ja koristeellinen mallisto tarjoaa kymmenen upeaa kuosia, joiden klassiset yksityiskohdat ja runsaat värit kunnioittavat maailmankuuluja teattereita ja esiintyviä tähtiä.

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

10

Leveys (m)

0,685

Kiinnitystapa

Liima levitetään seinään

Kuviokohdistus

Tasakohdistus

Kuviokorkeus (cm)

72

Valonkesto

Hyvä valonkesto

Tapetin irrottaminen

Palstautuvia

KÄYTTÖKOHTEET

Kuitutapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa, tapetti ei vaadi vettymistä ennen asentamista vaan se nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Kuitutapetti on mittapysyvä, joten se ei veny tai turpoa. Tapetointi ei vaadi paljon tilaa, joten asentamisessa ei tarvita tapetointipöytää. Työskentely on siistiä, koska asentaessa käsitellään vain puhtaita ja kuivia tapettivuotia. Tapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa, paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa. Valittuasi kuitutapetin voit olla varma, että olet valinnut erittäin hyvin kulutusta ja käyttöä kestävän tuotteen, joka pitää muotonsa ja on helppo tapetoida. Kuitutapeteista käytetään usein myös nimeä non-woven-tapetti.


Tapettien valmistamiseen käytetään ainoastaan vesipohjaisia värejä ja liimoja. Tuotteelle on myönnetty paras mahdollinen rakennusmateriaalien päästöluokka, M1. Tapetin valmistuksessa tarvittava paperi tehdään yhdessä maailman ympäristöystävällisimmistä paperitehtaista ja valmistaja istuttaa jatkuvasti puita korvaamaan käytettyjä raaka-aineita. Uskomme, että sinäkin arvostat tätä.


Asiantuntijamme neuvovat Sinua mielellään- Värisilmä auttaa!


ASENNUSOHJE

Tarkista, että kaikissa rullissa on sama tuote- ja eränumero. Tarkista myös, että rullat ovat ehjiä.

Tarkista tapetin kuvion suunta. Jos kuvio on rullassa oikeinpäin, voit nostaa vuodan ylös suoraan rullalta. Jos kuvio ei ole rullassa oikeinpäin, katko määrämittaiset vuoat etukäteen ennen asennusta. Katso tapettirullan etiketistä kuviokohdistuksen suunta ja korkeus ennen leikkaamista.


Lue aina myös tapettivalmistajan kiinnitysohje tapettirullan etiketistä.


Jos havaitset virheen tapetissa, keskeytä asennus ja ota yhteys jälleenmyyjään.

Samettipintaisten tapettien asentamiseen suositellaan ammattitaitosta tapetoijaa.

Levitä liimaa sopiva ja tasainen määrä seinälle. Vältä liiman pääsy kosketuksiin tapetin pinnan kanssa. Mikäli liimaa päätyy tapetin pinnalle, on se välittömästi puhdistettava kevyesti puhtaalla ja kostealla sienellä.

Tasoita tapetti puhtaalla pehmeällä telalla keskeltä reunoille ilmakuplien poistamiseksi. Älä käytä tapettilastaa. Huolehdi, että kädet ovat puhtaat ja kuivat, kun käsittelet tapettia. Kiinnitä vuodat puskusaumaan eli reunat vastakkain liimatulle seinälle. Varmista, että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan. Leikkaa ylimääräinen tapetti terävää veistä ja viivainta apuna käyttäen. Tasaisen lopputuloksen varmistamiseksi tasoita nukkapinta kevyesti käsin samaan suuntaan. Anna tapetin kuivua normaalissa huoneenlämmössä, jotta se ei kutistu.

Tapetin kuivuttua irtoavat nukat voidaan imuroida varovasti harjasuulakkeella.