FORNASETTI SENZA T. 114/1003 FRUTTO PROIBITO

224,00 /rll

Tilaustuote. Toimitusaika 1–3 viikkoa.
Tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Fornasetti Senza Tempo -tapettimallistossa ironia yhdistyy italialaiseen estetiikkaan

Cole & Sonin yhteistyö italialaisen design-talo Fornasettin kanssa on synnyttänyt nyt neljännen tapettimalliston, Fornasetti Senza Tempon. Nimensä mukaisesti ajaton mallisto tuo jälleen
Fornasettin hillittömän mielikuvitusmaailman Cole & Sonin tapetteihin.

Kun kaksi intohimoista, käsityön perinteistä ammentavaa huippudesign-taloa tekee yhteistyötä, lopputulos on väistämättä huima: Cole & Sonin Fornasetti Senza Tempo -tapettimallisto on siitä erinomainen esimerkki.

Milanolainen Fornasetti on jo 1950-luvulta asti käyttänyt perinteisiä käsityömenetelmiä ja tekniikoita luodakseen ainutlaatuisia käsintehtyjä huonekaluja, sisustuselementtejä sekä posliineja, jotka ilmentävät Fornasettin uniikkia visuaalista kieltä. Fornasetti toteuttaa perustajansa Piero Fornasettin perintöä: Hän ei usko aikakausiin ja päivämääriin ja antaa luovuutensa virrata vapaasti ajan ja rajoitusten ulottumattomissa.

Kun Fornasettin visuaalisuus yhdistyy Cole & Sonin yksityiskohtien tajuun, maaginen yhdistelmä ajattomia tapetteja on valmis. Fornasetti Senza Tempo -malliston anteeksipyytelemättömät kuosit eivät vähääkään välitä tyylilajeista tai kategorioista. Aiheet vaihtelevat pilvistä kirjahyllyihin ja rumista kaloista kaupunkimaisemiin, kaikki italialaisella eleganssilla toteutettuna.

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

10

Leveys (m)

0,52

Kiinnitystapa

Liima levitetään seinään

Kuviokohdistus

Tasakohdistus

Kuviokorkeus (cm)

76

Valonkesto

Välttävä valonkesto

Pesun- ja hankauksen kesto

Kostean pyyhkimisen kestävä

Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus

M1

KÄYTTÄKOHTEET

Kuitutapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa, tapetti ei vaadi vettymistä ennen asentamista vaan se nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Kuitutapetti on mittapysyvä, joten se ei veny tai turpoa. Tapetointi ei vaadi paljon tilaa, joten asentamisessa ei tarvita tapetointipöytää. Työskentely on siistiä, koska asentaessa käsitellään vain puhtaita ja kuivia tapettivuotia. Tapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa, paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa. Valittuasi kuitutapetin voit olla varma, että olet valinnut erittäin hyvin kulutusta ja käyttöä kestävän tuotteen, joka pitää muotonsa ja on helppo tapetoida. Kuitutapeteista käytetään usein myös nimeä non-woven-tapetti.


Tapettien valmistamiseen käytetään ainoastaan vesipohjaisia värejä ja liimoja. Tuotteelle on myönnetty paras mahdollinen rakennusmateriaalien päästöluokka, M1. Tapetin valmistuksessa tarvittava paperi tehdään yhdessä maailman ympäristöystävällisimmistä paperitehtaista ja valmistaja istuttaa jatkuvasti puita korvaamaan käytettyjä raaka-aineita. Uskomme, että sinäkin arvostat tätä.


Asiantuntijamme neuvovat Sinua mielellään- Värisilmä auttaa!


ASENNUSOHJE

1. Tarkista, että kaikissa rullissa on sama tuote- ja eränumero. Tarkista myös, että rullat ovat ehjiä.

Tarkista tapetin kuvion suunta. Jos kuvio on rullassa oikeinpäin, voit nostaa vuodan ylös suoraan rullalta. Jos kuvio ei ole rullassa oikeinpäin, katko määrämittaiset vuoat etukäteen ennen asennusta. Katso tapettirullan etiketistä kuviokohdistuksen suunta ja korkeus ennen leikkaamista.

Lue aina myös tapettivalmistajan kiinnitysohje tapettirullan etiketistä.

Jos havaitset virheen tapetissa, keskeytä asennus ja ota yhteys jälleenmyyjään.


2. Levitä liimaa tasaisesti seinälle telalla kahden tapettivuodan verran kerrallaan. Kiinnitä vuodat heti puskusaumaan eli reunat vastakkain liimatulle seinälle. Varmista että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.


3. Paina tapetti kiinni seinään ja painele harjalla tai lastalla keskeltä kohti reunoja. Käytä lattia- ja kattolistojen vieressä sivellintä liiman levittämiseen.


4. Pyyhi liimatahrat välittömästi tapetin pinnasta puhtaalla ja märällä sienellä.


5. Leikkaa ylimääräinen tapetti terävää veistä ja viivainta apuna käyttäen.


HOITO-OHJE

Mahdolliset tahrat tapetissa kannattaa poistaa heti. Kostuta tahra puhtaalla kankaalla tai sienellä käyttäen mietoa saippuavesiliuosta. Poista pesuaine pinnasta runsaalla kädenlämpöisellä vedellä, puhdasta kangasta apuna käyttäen. Kuivaa ylimääräinen vesi ja anna tapetin kuivua itsekseen. Vältä veden joutumista tapettien saumakohtiin, joissa ei ole suojaavaa pintaa.