FORNASETTI 114/5010 TAPETTI EX LIBRIS

328,00 /rll

Tilaustuote. Toimitusaika 1–3 viikkoa.
Tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Estoton Fornasetti-tapettimallisto inspiroi ja antaa tilaa mielikuvitukselle

Brittiläisen Cole & Sonin ja italialaisen luxus-designtalo Fornasettin yhteistyönä syntynyt mallisto on huumorin, nostalgian ja mielikuvituksen juhlaa.

Upealla väripaletilla toteutettu mallistoon on onnistuttu vangitsemaan Fornasettin töille tyypillinen itseironinen äly ja itseironia.

Malliston 12 omalla ihmeellisellä tavallaan ajattomassa kuosissa vilisee hassunkurisia aiheita: Tapeteissa esiintyy vapautuneesti fantasiahenkisiä lentolaitteita, arkkitehtonisia elementtejä ja kurittomia apinahahmoja – kaikki varmalla italialaisella tyylillä esitettynä.

Fornasetti-mallisto on jatkumoa kahden oman alansa huipputalon yhteistyölle.

”On etuoikeus ja kunnia saada sukeltaa Fornasettin taianomaiseen maailmaan ja muuntaa tämän design-ateljeen ainutlaatuiset kuosit kiehtoviksi tapeteiksi”, sanoo Carley Bean, Cole & Sonin Head of Design.

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

10

Leveys (m)

0,52

Kiinnitystapa

Liima levitetään seinään

Kuviokohdistus

Vuorokohdistus

Kuviokorkeus (cm)

76

Valonkesto

Välttävä valonkesto

Pesun- ja hankauksen kesto

Kostean pyyhkimisen kestävä

KÄYTTÖKOHTEET

Kuitutapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa, tapetti ei vaadi vettymistä ennen asentamista vaan se nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Kuitutapetti on mittapysyvä, joten se ei veny tai turpoa. Tapetointi ei vaadi paljon tilaa, joten asentamisessa ei tarvita tapetointipöytää. Työskentely on siistiä, koska asentaessa käsitellään vain puhtaita ja kuivia tapettivuotia. Tapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa, paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa. Valittuasi kuitutapetin voit olla varma, että olet valinnut erittäin hyvin kulutusta ja käyttöä kestävän tuotteen, joka pitää muotonsa ja on helppo tapetoida. Kuitutapeteista käytetään usein myös nimeä non-woven-tapetti.


Tapettien valmistamiseen käytetään ainoastaan vesipohjaisia värejä ja liimoja. Tuotteelle on myönnetty paras mahdollinen rakennusmateriaalien päästöluokka, M1. Tapetin valmistuksessa tarvittava paperi tehdään yhdessä maailman ympäristöystävällisimmistä paperitehtaista ja valmistaja istuttaa jatkuvasti puita korvaamaan käytettyjä raaka-aineita. Uskomme, että sinäkin arvostat tätä.


Asiantuntijamme neuvovat Sinua mielellään- Värisilmä auttaa!


ASENNUSOHJE

1. Tarkista, että kaikissa rullissa on sama tuote- ja eränumero. Tarkista myös, että rullat ovat ehjiä.

Tarkista tapetin kuvion suunta. Jos kuvio on rullassa oikeinpäin, voit nostaa vuodan ylös suoraan rullalta. Jos kuvio ei ole rullassa oikeinpäin, katko määrämittaiset vuoat etukäteen ennen asennusta. Katso tapettirullan etiketistä kuviokohdistuksen suunta ja korkeus ennen leikkaamista.

Lue aina myös tapettivalmistajan kiinnitysohje tapettirullan etiketistä.

Jos havaitset virheen tapetissa, keskeytä asennus ja ota yhteys jälleenmyyjään.


2. Levitä liimaa tasaisesti seinälle telalla kahden tapettivuodan verran kerrallaan. Kiinnitä vuodat heti puskusaumaan eli reunat vastakkain liimatulle seinälle. Varmista että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.


3. Paina tapetti kiinni seinään ja painele harjalla tai lastalla keskeltä kohti reunoja. Käytä lattia- ja kattolistojen vieressä sivellintä liiman levittämiseen.


4. Pyyhi liimatahrat välittömästi tapetin pinnasta puhtaalla ja märällä sienellä.


5. Leikkaa ylimääräinen tapetti terävää veistä ja viivainta apuna käyttäen.


HOITO-OHJE

Mahdolliset tahrat tapetissa kannattaa poistaa heti. Kostuta tahra puhtaalla kankaalla tai sienellä käyttäen mietoa saippuavesiliuosta. Poista pesuaine pinnasta runsaalla kädenlämpöisellä vedellä, puhdasta kangasta apuna käyttäen. Kuivaa ylimääräinen vesi ja anna tapetin kuivua itsekseen. Vältä veden joutumista tapettien saumakohtiin, joissa ei ole suojaavaa pintaa.