BOTANICAL BOTANICA 100/6030 SWEET PEA

149,00 /rll

Tilaustuote. Toimitusaika 1–3 viikkoa.
Tuotteella ei vaihto- eikä palautusoikeutta.

Botanical Botanica tuo Englannin kauneimmat maisemat kotiisi.

Cole & Sonin uutuustapettimallisto Botanical Botanica on läpileikkaus Englannin upeimmista maisemista aina kartanopuutarhoista kumpuileviin nummimaisemiin.

Silmiähivelevä Botanical Botanica esittelee Englannin luontonäkymiä hienoimmillaan eri vuodenaikoina. Tapettimallistosta löytyy niin viimeisteltyjä puutarhoja kuin nummi- ja metsämaisemiakin.
Botanical Botanica on kuin tutkielma siitä, miten ihmeellisesti luonnonmaisemat muuttuvat vuodenaikojen mukaan. Mallisto juhlii luonnon monimuotoisuutta ja kauneutta: Kuoseihin on ikuistettu rakastettuja, huumaavan tuoksuisia perennoja kuten syreenejä, ketojen kukkasia kuten hajuherneitä ja sinikelloja sekä saniaisten ja neidonhiuspuun herkkiä kukintoja.

Malliston väripaletit ovat saaneet inspiraationsa alati muuttuvasta maisemasta alkukevään pastellisesta lupauksesta ja kesän häikäisevästä väriloistosta syksyn sävyihin ja talven kylmänhuurteisiin väreihin. Botanical Botanican viisitoista käsin piirrettyä tapettikuosia tarjoavat värikkäitä ja luonnonkauniita vaihtoehtoja monentyylisiin interiööreihin.

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

10

Leveys (m)

0,52

Kiinnitystapa

Liima levitetään seinään

Kuviokorkeus (cm)

38

Valonkesto

Välttävä valonkesto

Pesun- ja hankauksen kesto

Kostean pyyhkimisen kestävä

KÄYTTÖKOHTEET

Kuitutapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa, tapetti ei vaadi vettymistä ennen asentamista vaan se nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Kuitutapetti on mittapysyvä, joten se ei veny tai turpoa. Tapetointi ei vaadi paljon tilaa, joten asentamisessa ei tarvita tapetointipöytää. Työskentely on siistiä, koska asentaessa käsitellään vain puhtaita ja kuivia tapettivuotia. Tapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa, paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa. Valittuasi kuitutapetin voit olla varma, että olet valinnut erittäin hyvin kulutusta ja käyttöä kestävän tuotteen, joka pitää muotonsa ja on helppo tapetoida. Kuitutapeteista käytetään usein myös nimeä non-woven-tapetti.


Tapettien valmistamiseen käytetään ainoastaan vesipohjaisia värejä ja liimoja. Tuotteelle on myönnetty paras mahdollinen rakennusmateriaalien päästöluokka, M1. Tapetin valmistuksessa tarvittava paperi tehdään yhdessä maailman ympäristöystävällisimmistä paperitehtaista ja valmistaja istuttaa jatkuvasti puita korvaamaan käytettyjä raaka-aineita. Uskomme, että sinäkin arvostat tätä.


Asiantuntijamme neuvovat Sinua mielellään- Värisilmä auttaa!


ASENNUSOHJE

1. Tarkista, että kaikissa rullissa on sama tuote- ja eränumero. Tarkista myös, että rullat ovat ehjiä.

Tarkista tapetin kuvion suunta. Jos kuvio on rullassa oikeinpäin, voit nostaa vuodan ylös suoraan rullalta. Jos kuvio ei ole rullassa oikeinpäin, katko määrämittaiset vuoat etukäteen ennen asennusta. Katso tapettirullan etiketistä kuviokohdistuksen suunta ja korkeus ennen leikkaamista.

Lue aina myös tapettivalmistajan kiinnitysohje tapettirullan etiketistä.

Jos havaitset virheen tapetissa, keskeytä asennus ja ota yhteys jälleenmyyjään.


2. Levitä liimaa tasaisesti seinälle telalla kahden tapettivuodan verran kerrallaan. Kiinnitä vuodat heti puskusaumaan eli reunat vastakkain liimatulle seinälle. Varmista että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.


3. Paina tapetti kiinni seinään ja painele harjalla tai lastalla keskeltä kohti reunoja. Käytä lattia- ja kattolistojen vieressä sivellintä liiman levittämiseen.


4. Pyyhi liimatahrat välittömästi tapetin pinnasta puhtaalla ja märällä sienellä.


5. Leikkaa ylimääräinen tapetti terävää veistä ja viivainta apuna käyttäen.


HOITO-OHJE

Mahdolliset tahrat tapetissa kannattaa poistaa heti. Kostuta tahra puhtaalla kankaalla tai sienellä käyttäen mietoa saippuavesiliuosta. Poista pesuaine pinnasta runsaalla kädenlämpöisellä vedellä, puhdasta kangasta apuna käyttäen. Kuivaa ylimääräinen vesi ja anna tapetin kuivua itsekseen. Vältä veden joutumista tapettien saumakohtiin, joissa ei ole suojaavaa pintaa.