Terassi kesäkuntoon

Terassi kesäkuntoon

Puhdas ja hyvin öljytty terassi on kestävä ja kaunis. Käsittele terassi ja puiset pihakalusteet kuntoon Värisilmän maaliasiantuntijan vinkeillä. Saat terassin, joka näyttää hyvältä ja kestää käyttöä. Öljy suojaa puuta kosteudelta, lialta ja estää halkeilua. Terassiöljyjä saa valmiiksi sävytettyinä ja kirkkaina. Kirkkaat öljyt on sävytettävissä Värisilmä-myymälöissä.

Terassi kesäkuntoon

Ensimmäinen vaihe terassin huollossa on harjapesu. BioComb Terassipesu on terassien ja puisten terassikaluesteiden puhdistusaine. Se poistaa likaa ja kirkastaa samalla haalistuneet terassilaudat ja kalusteet. Kun terassipuu on pesun jälkeen täysin kuiva, on öljyn vuoro.

Vinkkejä terassin öljyämiseen

  • Paras sää terassin öljykäsittelyyn on sateeton pilvipouta. Lämpötilan on oltava selkeästi plussan puolella.
  • Varaa riittävästi laadukasta öljyä, etenkin jos sävytät öljyn. Näin vältyt sävyeroilta. Hanki samalla levitykseen sopivat eri kokoiset pensselit. Pienemmillä pääset myös lautojen väliin ja muihin rakoihin.
  • Sekoita öljy astiassa ennen käsittelyn aloittamista. Levitä öljy pensselillä tai sienellä puusyiden mukaisesti päästä päähän.
  • Käsittele yhtä tai kahta lautaa kerrallaan. Älä jätä lammikoita, vaan sivele öljy tiukasti puuhun. Muista öljytä myös poikkisahatut laudan päät.
  • Anna öljytyn terassin kuivua kunnolla ainakin vuorokausi ennen kuin otat sen käyttöön.

PARAS TUOTE ÖLJYÄ KAIPAAVALLE TERASSILLE – NYT KAMPANJAHINTAAN!

VIRTASEN UUSI TERASSIÖLJY 9 l

Luonnonöljy kaikille puuterasseille. Sävytettävissä.

99,00 € /9 l
(11 € /l)

TUTUSTU TUOTTEESEEN »