Varaa maksuton aika suunnitteluun – tutkitusti Suomen parasta palvelua

Varaa maksuton aika suunnitteluun – tutkitusti Suomen parasta palvelua

Varaa aika haluamallesi suunnittelijalle tai lähimpään myymälään alla olevan ajanvarauslomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä. Lomakkeessa voit valita, haluatko tulla tapaamaan asiantuntijoitamme myymälään vai haluatko, että he ovat yhteydessä sinuun etäyhteyksin. Palvelut ovat maksuttomia.

Mikäli et löydä alla olevan lomakkeen kautta vapaita asiantuntija-aikoja lähimmästä myymälästäsi, ole vielä puhelimella yhteydessä kyseiseen myymälään ja tiedustele aikoja suoraan heiltä.

Värisilmä-myymälät

Apua pieneen ja isompaan projektiin

Parhaan hyödyn saat, kun toimitat ajanvarauksen yhteydessä valitsemallesi suunnittelijalle ajatuksiasi tyylistä ja tuotteista. Kuvat sinua inspiroivista ratkaisuista ja kohteen pohjapiirros auttavat eteen päin. Mieti myös budjettia. Tuotteisiin voit tutustua etukäteen Värisilmän verkkokaupassa.

Varaa aika nyt. Laitetaan yhdessä vauhtia sisustus- tai remonttiprojektiisi.

Ajanvarauksessa saattaa esiintyä häiriöitä. Jos et löydä sopivaa aikaa, ole yhteydessä Värisilmä-myymälään. Pahoittelemme tilannetta!

 

  • Ajanvarauksen tiedot

  • Omat tietosi

  • Luovutamme lomakkeen tiedot valitsemallesi sisustussuunnittelijalle tai maaliasiantuntijalle. Kun tulet tapaamiseen, ota mukaan piirustukset tai mitat, niin saat tarjouksen suunnittelusta toteutukseen.